Bölme Öğretmen Hüseyin Cahit İlkokulu

Vizyon: Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak sorumluluklarını bilen,yeteneklerini geliştiren ,kültürlü,bilinçli ve kendisine güvenen;vatanına,Cumhuriyetine,Atatürk ilkelerine ,örf ve adetlerine sahip çıkan,bilgiyi kullanabilen gençler olarak yetiştirmek ve bir üst öğrenime gerektiği gibi hazırlamak için bir ekip olarak varız.

Başarılar: 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan Umut Şakir Benli SBS Türkiye 1. olmuştur. Yine okulumuzdan mezun olan bir çok öğrenci ilimizde dereceye girerek Fen lisesi, Anadolu öğretmen liseleri başta olmak üzere birçok okula yerleşmiştir.

Saatler: Derse başlama:08:45 Öğle arası:12:10 Ders Çıkış: 14:30
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02762542006

WEB - https://bolmeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAKUYU MAH. YUNUS EMRE CAD. ÖĞRETMEN HÜSEYIN CAHIT ILKOKULU BLOK NO: 36 MERKEZ / UŞAK

Öğretim Şekli :Tekli Öğrenim

Yerleşim Yeri - Bölme Belediyesi Uşak il merkezine 8 km mesafededir.

Ulaşım Okulumuzun önünden her 15 dakikada bir minibüs geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Uşak Merkeze 8 km uzaklıktadır.